fbpx

emc2

Datum: nog niet bekend
Locatie: Health studio
Kosten: xxx euro           .

meedoen met workshop - sessie

Mantra’s, klanken oftewel zingen is een krachtige vorm om energie te transformeren. Je mind of denkvermogen kan door angsten, zorgen, negatieve gedachtes of beperkende overtuigingen actief bezig zijn waardoor je de verbinding met je zelf minder of niet voelt.

De kracht van muziek in connection

Door mantra’s te zingen ga je ervaren dat de mind niet meer de regie kan houden. Het maakt je hoofd leeg waardoor je de verbinding met je ziel, je ware aard, wie je werkelijk bent, weer kunt voelen. Je ziel neemt het over van je mind, je ego. Je ziel krijgt een stem. Je stem is een vorm van expressie van je ziel.

Door in een groep te zingen voel je de verbondenheid die wij hebben hier met elkaar in het universum. Deze energie werkt helend of verlichtend in het proces of thema waar jij in zit.

Energy Music Coaching

Je krijgt mantra’s zoals “I am” of “sat nam” en andere die wat meer aandacht nodig hebben. Hierbij kun je het uitgeschreven papier gebruiken. Je kunt luisteren of van binnen zingen in gedachten, om het te voelen. Als je vertrouwd raakt met de klanken dan zal jouw hart vanzelf openen en mee willen zingen of meedoen om de  resonantie van de klanken in je lichaam te voelen.

Naast het zingen van de mantra’s combineren we een arm, hand of lichaamsbeweging erbij.
Deze bewegingen hebben een terugkerende herhaling. Dit is om te ervaren dat je niet alleen met je stem maar ook met bewegingen aan je gevoel een expressie kunt geven. Dit draagt bij om de focus te versterken en uit te dagen wat effect heeft op de coördinatie van de hersenen. Het maakt je mind rustig en helder.

De mantra’s doen we zittend, staand of soms liggend op de grond,
We zitten in een cirkel, dit versterkt de verbinding met elkaar, tijdens de sessie.
Voor de mantra sessie begint krijgt ieder de gelegenheid om iets te vertellen of te delen over jezelf.
Wat dat ook mag zijn. Het kan een naam zijn, iets over je hobby’s, werk of andere persoonlijke dingen die je wilt delen. Je bent daar zelf vrij in. Vanuit je eigen gevoel wat jij wil delen.

Na de mantra’s en beweging coaching sessie sluiten we af met een diepe ontspanning, begeleidt door Dennis op de handpan.

Thema: identiteit van ons bestaan

Deze middag wisselen we yoga oefeningen af met mantra’s, die werken op het thema identiteit. Je identiteit is een samenstelsel van karaktereigenschappen, overtuigingen, gaven, eigenaardigheden en gedrag. Wat we laten zien in interactie met onszelf en anderen.
Je identiteit kan veranderen in het leven, door o.a. verandering van baan, verhuizing of een relatie.

Onze identiteit vormt ons én we geven deze, in een voortdurende wisselwerking, zelf vorm. Ze is enerzijds gebaseerd op datgene wat ons eigen en vertrouwd is en ons daarom als het ware natuurlijk voorkomt en anderzijds op hetgeen wij ertoe rekenen en anderen ons toerekenen. Aan onze identiteit bouwen we ons hele leven, ze is nooit af. In de kern is een identiteit: tevreden zijn met jezelf en je bewust zijn van jezelf binnen het grotere geheel van leven en zijn: je weet wie je bent en weet wie je niet bent. En dat geeft rust.

Voorbereidingen voor de E MC² energy MUSIC connection and coaching workshop.
Dennis, Mink, Gerard en Adele

De energie die ontstaat tijdens het samen spelen, zingen en bewegen, Is een vorm van communicatie op een dieper niveau. Niet vanuit het hoofd, maar vanuit je onderbewustzijn. Zonder woorden te gebruiken om aan je gevoel een expressie te geven gebruiken we de mantra’s, in combinatie met bewegingen, om expressie te geven aan de energie die op dat moment in jou aanwezig is.

In een groep samenzijn zorgt voor een spontaan ontstane verbinding. Alles mag er zijn, het is goed zoals het is. Ieder in zijn eigen energie, Door het samen zijn in een cirkel en door geluiden, klanken, mantra’s en bewegingen te gebruiken, kan ieder in zijn energie gedragen worden door de verbinding, de connectie van de groepsenergie die er ontstaat tijdens deze middag.

Samen met Dennis, Gerard, Mink en Adele word je tijdens deze middag begeleid, gecoacht door muziek en bewegingen om dichter bij jezelf te komen.

Je zult de inspiratie, bewustwording en healing in jouw zelf ervaren tijdens en na deze groepssessie.