____   Workshops   ____

Voor iedereen die interesse heeft.

Yoga en klankensessie

yoga klankensessie

Datum: 19 november
Tijd: 19.30 tot 21.45
Kosten: 35 euro           .

meedoen met workshop - sessie

Ben je altijd druk en heb je moeite met ontspannen?
Luister je veilig naar meer vertrouwen, rust en liefde in je leven

Tijdens deze klankbeleving neemt Dagmar je mee op een reis door verschillende klank landschappen waarin jij tot diepe ontspanning kan komen. Hierbij werkt Dagmar intuïtief met zang, klankschaal, gong, sjamanendrum, rainmaker, koshi’s en/ of oceandrum.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

Het is tevens mogelijk om via energetische healing een stapje dieper te gaan tijdens te klankreis. Wanneer jij je hiervoor open stelt is het mogelijk om naast ontspanning ook een transformatie door te maken. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Je hoeft hiervoor niets te doen of kunnen, je mag het gewoonweg laten gebeuren.

Laat je meenemen op een reis door diverse klanklandschappen
Wat kun je verwachten?

We starten met een korte geleide meditatie om de dag tot dan toe achter te laten en bewust te worden van je lichaam. De yogasessie is om spanning en weerstand af te voeren. Zodat je in een diepere connectie kunt maken met jezelf. Hierdoor kun je ook beter ontspannen en genieten van de klankensessie. Vervolgens bespeelt Dagmar diverse instrumenten waardoor je lichaam en geest verder zullen ontspannen. We eindigen daarna met een kopje thee.

Tijdens deze anderhalf uur durende unieke beleving mag je liggend of zittend op een matje genieten.

Even niets moeten en gewoon zijn
Wat moet je weten?

Een klanksensatie is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hier open voor kunt stellen dan zul je ervaren, dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Voor een matje, deken en kussentje wordt gezorgd, evenals een kopje thee om het laatste kwartier weer aan te komen in het hier en nu.

LET OP! Omdat we op yogamatjes liggen, graag voor extra comfort een extra matje / kussen(s) / deken(s) meenemen.

De klankbeleving is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.

M.E.G.D. (Dagmar) Aben

Dagmar is onder andere een levensgenieter, sfeermaker en intuïtief muzikant. Ze brengt verstilling in body en mind door verschillende interventies en technieken. Kom uit je hoofd en in je lijf via o.a. coaching in combinatie met systemisch opstellen, (live) klank & muziek, dans & beweging.

 

Essentiële  oliën the basics

Essentiële oliën the basics

Datum: vrijdag 26 nov. Tijd: 19.00 tot 21.00 Kosten: 10 euro          . Wat zijn essentiële oliën, waar komen ze vandaan, hoe ze worden gemaakt, én hoe kun je ze zelf gebruiken. Supergoeie vragen!...

Lees meer
Yoga en klankensessie

Yoga en klankensessie

Datum: 4 december Tijd: 14.00 tot 16.30 Kosten: 35 euro           . Ben jij op zoek naar ontspanning en rust. Wil jij je hoofd leeg maken. Tijd om tot jezelf te komen en alle dagelijkse bezigheden...

Lees meer