fbpx

yoga- en klankensessie

Datum: nog niet bekend
Locatie: Health studio
Kosten: xxx euro           .

meedoen met workshop - sessie

De werking van klanken uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. De trillingen van de klanken dringen in je lichaam en dit werkt drie dagen door na de sessie.  

Wat doen klanken met je

Klanken geven trillingen en vibraties af die resoneren in het lichaam. Deze sensatie zorgt voor een totale ontspanning en heling op diep niveau en helpt om spanning en blokkades los te laten.

We beginnen met een yogasessie om spanning en weerstand af te voeren. Zodat je in een diepere connectie kunt maken met jezelf. Hierdoor kun je ook beter ontspannen en genieten van de klankensessie.

We gebruiken diverse klankschalen van verschillende metalen en kristal. En ook drie gongs en de ocean drum. De klanken vloeien als een zuiver harmonieus samenspel in elkaar over, met een rustige vibratie.

Wat zijn de voordelen van een klankensessie?

Door de klank en trilling voel je rust en stilte. Elke klank voelt anders; de lage klanken geven je aardse rust, terwijl de hogere klanken juist energie geven. Je lichaam heeft een eigen trillings-frequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen krijgt je lichaam een innerlijke massage. Deze trilling voel je in je hele lichaam en werkt op diep niveau in alle processen in je lichaam.

Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klanken resoneren je lichaamscellen mee. Daardoor ontspant en heelt je lichaam zich en komt als het ware weer in balans. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam om balans te maken. Eventuele blokkades kunnen doorbroken worden. Zowel blokkades van je gedachten als in je lichaam. De trilling en klank ontspant en activeert je lichaam. Daardoor kan een klankensessie zeer helend zijn. Emoties kunnen loskomen, dat kan tranen brengen, ontspanning en opluchting.