____   Workshops   ____

Voor iedereen die interesse heeft.

Yoga en klankensessie

yoga klankensessie

Datum: 22 oktober
Tijd: 19.30 tot 21.45
Kosten: 35 euro           .

meedoen met workshop - sessie

Ben jij op zoek naar ontspanning en rust. Wil jij je hoofd leeg maken.
Tijd om tot jezelf te komen en alle dagelijkse bezigheden los te laten.

Tijdens deze klankbeleving neemt Dennis je mee in een klanken meditatie bad waarin jij tot diepe ontspanning kan komen. Hierbij werkt Dennis intuïtief met harmonium, handpannen, drums en zang. Hij gebruikt het ritme van klank om zichzelf en anderen te helen. Door te trommelen sluit hij zich aan bij de hartslag en de ademhaling, de natuurlijke ritmes van de mens, en bij de aarde, de kosmos en het universum.

Wanneer jij je hiervoor open stelt is het mogelijk om naast ontspanning ook een transformatie te ervaren. Door de klanken en trillingen worden onbewuste spanningen of opgekropte energie uit het lijf aangeroepen en afgevoerd waardoor er een natuurlijke doorstroming ontstaat. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Je hoeft hiervoor niets te doen of kunnen, je mag het gewoonweg laten gebeuren.

Een klanksensatie is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hier open voor kunt stellen dan zal je ervaren, dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Je kunt niet alleen de trilling van jezelf of andere mensen oppikken, maar ook van planten, dieren, wolken en van de kosmische sferen. De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage.

Wat kun je verwachten?

We starten met een korte geleide meditatie om de dag tot dan toe achter te laten en bewust te worden van je lichaam. Daarna volgt een yogasessie om spanning en weerstand af te voeren. Zodat je in een diepere connectie kunt maken met jezelf. Hierdoor kun je ook beter ontspannen en genieten van het klanken bad. Vervolgens bespeelt Dennis diverse instrumenten waardoor je lichaam en geest verder zullen ontspannen. We eindigen daarna met een kopje thee.

Tijdens deze anderhalf uur durende unieke beleving mag je liggend of zittend op een matje genieten.

Wat neem je mee?

Voor een matje wordt gezorgd, evenals een kopje thee om het laatste kwartier weer aan te komen in het hier en nu.

LET OP! Omdat we op yogamatjes liggen, graag voor extra comfort een extra matje / schapenvacht / kussen(s) / deken(s) meenemen.

De klankbeleving is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.

 

Yoga en klankensessie

Yoga en klankensessie

Datum: 19 november Tijd: 19.30 tot 21.45 Kosten: 35 euro           . Ben je altijd druk en heb je moeite met ontspannen? Luister je veilig naar meer vertrouwen, rust en liefde in je leven Tijdens...

Lees meer
Essentiële  oliën the basics

Essentiële oliën the basics

Datum: vrijdag 26 nov. Tijd: 19.00 tot 21.00 Kosten: 10 euro          . Wat zijn essentiële oliën, waar komen ze vandaan, hoe ze worden gemaakt, én hoe kun je ze zelf gebruiken. Supergoeie vragen!...

Lees meer