____   Reviews  ____

kundalini yoga

Adèle heeft veel tevreden klanten, die dankzij yoga, pilates of holistische coaching een gezonder en bewuster leven hebben gekregen. 

Yoga is voor mij iedere keer weer een heerlijke break-de-week moment om tot rust te komen door de zachte stem van Adele. Natuurlijk afgewisseld met wat heerlijke rek en strek oefeningen om de gedachten in je hoofd af te remmen en de energie en bloed circulatie flink op te peppen.

Maarten

Met veel plezier ga ik naar de Pilates lessen van Adele. Ze geeft duidelijke les met een goede opbouw. Adele is een zeer hartelijk persoon en vol begrip.

Ceciel

Al jaren volg ik de pilateslessen bij Adele. Toen de lessen tijdens mijn zwangerschap zwaarder werden ben ik overgestapt op zwangerschapspilates. De oefeningen zijn heel goed afgestemd op wat je als zwangere kunt en mag doen en op spiergroepen die je in deze periode juist moet versterken. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt, Adele geeft daarover goede adviezen. Zelf had ik bijvoorbeeld veel last van mijn bekken, de oefeningen hebben me geholpen om deze stabiel te houden. Ik heb door de aangepaste oefeningen en juiste technieken tot 36 weken door kunnen sporten! Aan het einde van de les is de ontspanning een heerlijk moment om even contact te maken met je lichaam en je kindje.  

Mijn bevalling is soepel verlopen en ik merkte dat mijn lijf snel weer sterk genoeg was om na 10 weken weer te kunnen starten. De eerste lessen verlopen tot nu toe heel goed!

Yvonne

I am very happy with Adele’s lessons.She is a very experienced Pilates instructor & explains difficult movements very well. I have to say it is a very intensive session and I feel very good after her sessions. She also asks if you have any health challenges & she takes it into consideration while asking you to do the exercise. Thank you Adele.

Shweta

Yoga bij Adele doe je voor de ontspanning. Althans ik, als full time IT specialist, fanatiek buitensporter en stress kip, doe het om een moment van rust te vinden tussen alle actie door. 

Met kundalini yoga vind ik een moment van actieve rust en herstel. Het helpt mij om de strakke spieren los te krijgen, de bloedsomloop daar op gang te helpen en daarmee een sneller herstel van het sporten. Adele’s manier zorgt ontspanning, vooral met haar rustige aard en ontspan oefeningen die iedere les terug komt. Daarin is Adele uniek ten opzicht van andere yoga docenten!  

Het resultaat dat ik merk zijn onder andere: ontspannen spieren; meer soepele heupen en onderrug en veel minder verkrampte schouderspieren.

Maarten

Tijdens mijn zwangerschap heb ik zwangerschapspilates bij Adele gevolgd en ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden. Adele houdt goed rekening met de oefeningen, heeft bruikbare tips en een goede en prettige uitleg. Na mijn zwangerschap ben ik verder gegaan bij Adele met de Kundalini yoga, waar Adele ook goed rekening houdt met mijn herstel. Ik ben erg tevreden over de lessen.

Jessie

Al een paar jaar volg ik wekelijks de yoga lessen bij Adele. Voor mij de perfecte manier om soepel te blijven en mentaal in balans te zijn. Iedere week is weer anders door de grote variatie in oefeningen en wisselende thema’s. Ze geeft heel duidelijk aanwijzingen voor de houdingen en ook de ademhaling. Ik heb hier geleerd dat ik veel kracht uit de ademhaling kan halen. Iedere les eindigt met een heerlijke ontspanning en een lekkere kop thee! Ik ervaar Adele als een zeer prettige en professionele yoga docente met veel persoonlijke aandacht.

Joyce

Met rugklachten en bewegingsbeperking startte ik twee maanden geleden met Pilates. Een beetje terughoudend, want ik was bang dat de oefeningen problemen zouden opleveren in de week na de les. Het tegendeel bleek waar: Ik heb er namelijk erg veel baat bij. De spieren die mijn rug moeten opvangen worden door pilates op de.juiste manier getraind waardoor mijn rug sterker voelt en ik soepeler kan bewegen. Dit natuurlijk in combinatie met een goede begeleiding van Adele.

 

Wendy

Al voor de zwangerschap volgde ik Pilateslessen bij Adele. In de winter binnen en in de zomer heerlijk buiten in de frisse lucht. Vond het dan ook jammer om te merken dat de lessen steeds zwaarder werden. Gelukkig bood Adele hiervoor een oplossing: zwangerschapspilates. Met een klein clubje dames gingen we lekker aan de slag. Ieder op z’n eigen niveau en er is altijd ruimte geweest om aan te geven wat de kwaaltjes waren waar je op dat moment last van had. Adele gaf dan tijdens de les duidelijk aan welke oefening je beter even kon vervangen door een andere oefening. Maatwerk in groepsverband; zodat je wel gezellig de sociale contacten had met andere dames. Ook in coronatijd! Lessen via Zoom, iedereen belt in, werkte ook helemaal prima. Ik heb me tot de laatste week van de zwangerschap erg vitaal gevoelt en weet zeker dat de lessen daarin een bijdrage geleverd hebben.

Fenne