____  Reserveren____

Doe mee met een proefles of reserveer jouw les

Reserveren

Welkom bij Healthstudio Adèle

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de lessen van Healthstudio AdeleJe kunt vrijblijvend een proefles ervaren.

Registreren voor nieuwe klanten

Wil je eerst graag een van de lessen ervaren dan kun je meedoen met een proefles. Via onderstaand formulier (of link) kun je jezelf eerst registreren.

Om te registreren vul je naam, e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Nadat je jouw e-mailadres hebt bevestigd kun je inloggen en een keuze maken in het lesrooster.  Bij het boeken van een gekozen les kun je een product (voucher) kiezen en de betaling afronden.

Minimaal 8 uur voor de aanvang van de les kun je een boeking plaatsen. Heb je een les geboekt en kun je onverwacht niet, dan kun je minimaal 8 uur van te voren annuleren. Deze les wordt dan niet doorberekend. Je kunt een nieuwe les boeken op een ander tijdstip of dag.

Aanmelden bestaande klanten

Met jouw e-mailadres en wachtwoord kun je inloggen in het systeem van Eversports en via het rooster een les kiezen of via “shop” een sessie.

Reserveren Healthstudio Adele

____  Reserveringssysteem Eversports ____

Om te registreren, inloggen en reserveren voor een yoga of pilates les                   

Annemarie: “Ik heb tijdens de lock down een onbeperkt abonnement gekocht. Dit was heel fijn zodat ik bijna elke dag een yoga of pilates les mee kan doen. Zo heb ik toch veel aan mijn beweging kunnen doen. Zo blijf ik gezond en stress verdwijnt.”