____  Reserveren ____

 Welkom bij Healthstudio Adele

Werkwijze

We maken gebruik van het reserveringssysteem van Eversports (Download de Eversports App hier)

Wil je meedoen met een proefles, groepsles of workshop dan kun je kiezen uit diverse mogelijkheden: een abonnementsvorm,  strippenkaart of een voucher. Kies wat het beste bij jou past.

3 best verkochte producten

Individuele lessen

Het is ook mogelijk om een individuele les of consult te boeken. We plannen samen een datum. Dit kan telefonisch of je stuurt een mail via het contactformulier.

Een overzicht van onze (groeps)lessen en workshops.

Maak je keuze en reserveer jouw les

[directe link naar de groepslessen]

Healthstudio Adele

Kun je niet van huis doordat je geen oppas hebt of heb je te weinig tijd? Dan is de livestreaming wellicht voor jou een goede uitkomst! Als je een les niet wilt missen dan kun je ook alle groepslessen (of individuele coachingsessies) met jouw computer of laptop ook via Zoom volgen.

Livestreaming via Zoom

In het lesrooster kun je jezelf voor elke les inschrijven en kiezen uit een les in de studio of voor dezelfde les maar dan via livestreaming (icoontje pc scherm).

Als je jezelf inschrijft dan kun je automatisch na inschrijving, een kwartier voor de les begint, via de link in het lesrooster in de les komen.

Maximaal 8 personen

De lessen in de studio worden in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven. Het is persoonlijker en je krijgt daardoor meer aandacht.

Annemarie: “Ik heb tijdens de lock down een onbeperkt abonnement gekocht. Dit was heel fijn zodat ik bijna elke dag een yoga of pilates les mee kan doen. Zo heb ik toch veel aan mijn beweging kunnen doen. Zo blijf ik gezond en stress verdwijnt.”