Leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach en begeleid mensen persoonlijk naar een gezonde vitale leefstijl. Ik ondersteun je bij het veranderen van gewoontes en gedrag zodat jij stappen kunt zetten en vertrouwen krijgt in het bereiken van jouw doelen.

  • Heb je last van spanning of stress omdat je bijvoorbeeld veel piekert of slecht slaapt?
  • Heb je bijvoorbeeld onduidelijke klachten van ontevredenheid?
  • Je voelt je niet goed, lusteloos of ondergewaardeerd.
  • Als reactie eet, snoep je tussendoor.
  • Je zou meer moeten bewegen, maar slaapt niet goed en komt energie tekort.
  • Een balans tussen inspanning en ontspanning, fysiek en mentaal, voeding en bewegingsgedrag en stressreductie kunnen doelen zijn tijdens de leefstijlcoaching.

 Gratis intakegesprek!

Maak direct een afspraak

 ___ Holistische leefstijlcoaching op weg naar een gezonde leefstijl ___

Wat is holistisch leefstijlcoaching.
Via holistische leefstijlcoaching breng ik je weer in contact met je intuïtie.  Holistisch coachen is gebaseerd op het principe dat jezelf ziet als geheel. Eenheid van lichaam, ziel en geest.
Niet door met een pasklaar antwoord te komen, maar door jou te stimuleren om op een andere manier te kijken. Of dat nu gaat over beweging, voeding, meditatie, ademhaling, relaties en het voeren van gesprekken. Holistische leefstijlcoaching is gelijkwaardig en voor jou een klankbord. Je houdt zelf de regie en blijft zelf verantwoordelijk.

Je staat er niet alleen voor.
Als holistische leefstijlcoach schenk ik aandacht aan die gewoontes en patronen. En heb ik oprecht interesse en aandacht hoe het echt gaat met jou, op je werk, je gezin en sociale contacten. Mijn coaching is altijd één op één en persoonlijk gemaakt voor jou. Meer weten?  

balans | lusteloos | voeding | intuïtie | bewegen | coaching | depressie | overgang 

holistische-leefstijlcoaching-rosmalen

Adèle van der Hagen

Marielle Mees

____   Coaching door runningtherapie  ____

 

Mijn naam is Mariëlle Mees, ik ben gecertificeerd stress & burn-out coach en runningtherapeut. Ik kan je helpen om oude negatieve gedachtes en patronen te doorbreken, d.m.v. coachgesprekken en bewegen in de buitenlucht.

Wat is runningtherapie?
Het is een combinatie van therapeutisch begeleiden/coachen en hardlopen. Onderzoek heeft aangetoond dat tijdens hardlopen bepaalde stoffen in de hersen aangemaakt worden (neurotransmitters) zoals o.a. endorfine, deze hebben een positief effect op je gemoedstoestand. Zo nodig bouwen we het leren hardlopen rustig op zodat het voor iedereen geschikt is. We beginnen de runningtherapie met een intakegesprek. De lessen zelf starten we met warming-up, rek- en strek- oefeningen. Ook kijken we naar je looptechniek en wat je daar eventueel nog in zou kunnen verbeteren.

Voor wie is runningtherapie.
Naast de invloed op je gemoedstoestand draagt running therapie gelijk bij aan een goede conditie en gewichtsverlies. Verminderen van stress en voorkomen van depressieve gevoelens of herstel van een burn out.

Het verschil tussen runningtherapie en een ‘gewone’ hardlooptraining
Runningtherapie is anders dan looptraining bij een sportvereniging. Je krijgt persoonlijke aandacht en er wordt gekeken welk traject goed aansluit bij jouw lichamelijke conditie. Daarbij word je ondersteund met reflectiegesprekken.

De lessen kunnen individueel gevolgd worden, eventueel in combinatie met coachgesprekken. De lessen kunnen ook in kleine groepjes (max.4 personen) worden aangeboden.

Enkele verzekeraars vergoeden runningtherapie voor een deel vanuit de aanvullende verzekering.

Meer weten?  

Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis !
Dan bespreken we het persoonlijke traject en de daaraan verbonden kosten.

Holistische leefstijlcoaching

Frank: “In een eerder stadium heb ik Adele ontmoet en haar als een prettig en rustig persoon leren kennen. Toen zij met deze holistische opleiding begon op een moment in mijn leven waarbij het erg belangrijk is om zuiver met mijn emoties om te gaan, was dat voor mij een mooi moment om net haar het coachtraject aan te gaan. Ik vind het niet makkelijk om over emoties te praten en voel me bij Adele wel vertrouwd om dat te doen.” Meer reviews lezen.