____  Holistische Leefstijlcoaching____

Terug naar je gevoel

holistische leefstijlcoaching

 ___ Holistische leefstijlcoaching op weg naar een gezonde leefstijl ___

 

Via holistische leefstijlcoaching breng ik je weer in contact met je intuïtie. Het woord holistisch is afkomstig van het Griekse woord ‘holos,’ wat ‘geheel’ betekent. Holistisch coachen is gebaseerd op het principe dat jezelf ziet als geheel. Eenheid van lichaam, ziel en geest.

Hoe bereik je dit? Door inzicht te krijgen in je gewoontes en patronen.
Heb je bijvoorbeeld onduidelijke klachten van ontevredenheid? Je voelt je niet goed, lusteloos of ondergewaardeerd. Als reactie eet, snoep je tussendoor. Je zou meer moeten bewegen, maar slaapt niet goed en komt energie tekort. Kortom de balans tussen psychisch en fysiek is niet optimaal. Als holistische leefstijlcoach schenk ik aandacht aan die gewoontes en patronen. En heb ik oprecht interesse en aandacht hoe het echt gaat met jou, op je werk, je gezin en sociale contacten.

Beter in je vel.
Niet door met een pasklaar antwoord te komen, maar door jou te stimuleren om op een andere manier te kijken. Of dat nu gaat over beweging, voeding, meditatie, ademhaling, relaties en het voeren van gesprekken. Holistische leefstijlcoaching is gelijkwaardig en voor jou een klankbord. Je houdt zelf de regie en blijft zelf verantwoordelijk.

Je staat er niet alleen voor.
Ik kan je begeleiden naar een gezonde en vitale levensstijl. Je fundament is belangrijk. We bouwen vanuit de basis.  Mijn coaching is altijd één op één en persoonlijk gemaakt voor jou. Meer weten?  

balans | lusteloos | voeding | intuïtie | bewegen | coaching | depressie | overgang 

holistische-leefstijlcoaching-rosmalen

Adèle van der Hagen

Mabel Moon

____ Samen met Adèle kan ik je begeleiden met personal coaching ____

 

Mijn naam is Mabel Moon en voor persoonlijke coaching of privé yogales kun je bij mij terecht. Ik heb jarenlange ervaring als HR-manager in het bedrijfsleven. Verder ben ik: ontwikkelingscoach | loopbaancoach | relatiecoach | yogadocent | specialist in persoonlijk leiderschap en bewustwording. 

Uit eigen ervaring weet ik wat persoonlijke coaching en yoga voor je kan betekenen wanneer je problemen ervaart, bijvoorbeeld op het vlak van werk, relaties of gezin of wanneer je last hebt van stress, lichamelijke klachten en/of behoefte hebt aan meer ontspanning en balans. Mijn aanpak is altijd maatwerk en ik werk vanuit de positieve psychologie gericht op positieve gezondheid, vitaliteit en veerkracht. Tijdens een vrijblijvend kennismakings- of intakegesprek bekijken we samen wat passend is voor jouw situatie. Ik geef op aanvraag individuele yogalessen. Deze zijn afgestemd op jouw behoeften en gericht op ontspanning en mindfulness. Ik kan meditatie, ademhalingsoefeningen en yinyoga inzetten.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden met een glimlach. Meer weten?  

Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis !
Dan bespreken we het persoonlijke traject en de daaraan verbonden kosten.

Holistische leefstijlcoaching

Frank: “In een eerder stadium heb ik Adele ontmoet en haar als een prettig en rustig persoon leren kennen. Toen zij met deze holistische opleiding begon op een moment in mijn leven waarbij het erg belangrijk is om zuiver met mijn emoties om te gaan, was dat voor mij een mooi moment om net haar het coachtraject aan te gaan. Ik vind het niet makkelijk om over emoties te praten en voel me bij Adele wel vertrouwd om dat te doen.” Meer reviews lezen.