__   Workshops   __

Voor iedereen die interesse heeft

Klankbeleving

Datum: Zondag 1 sept. 2024
Tijd: 15.00 tot 16:30 uur
Bedrag: € 25,80

meedoen met workshop - sessie

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 15.00 tot 16.30

Altijd druk & moeite  met ontspannen.

Tijdens deze klankbeleving neemt Dagmar je mee op een reis door verschillende klank landschappen waarin jij tot diepe ontspanning kan komen. Hierbij werkt Dagmar met diverse instrumenten. Je kunt hierbij denken aan klankschalen, shruttibox, sjamanendrum, rainmaker, koshi’s, oceandrum, gong in combinatie met haar stem.

De trillingen van klank kun je vergelijken met een innerlijke massage. Ieder orgaan reageert op een andere frequentie. Klank masseert opgekropte energie uit het lijf en zorgt er op deze manier voor dat er weer een natuurlijke doorstroming op gang kan komen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We starten met een oefening om te landen om de dag tot dan toe achter te laten en bewust te worden van je lichaam. Daarna staan we kort stil bij je behoefte voor de reis. Daarna mag je in overgave genieten van het klankconcert. Dagmar zal daarbij diverse instrumenten bespelen waardoor je lichaam en geest verder zullen ontspannen.

We eindigen daarna met een kopje thee.

Tijdens deze unieke beleving mag je liggend of zittend op een matje genieten.

WAT MOET JE WETEN?

Een klanksensatie is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hier open voor kunt stellen kan je ervaren, dat je steeds meer in balans en levenskracht komt.

Voor een matje, deken en kussentje wordt gezorgd, evenals een kopje thee om het laatste kwartier weer aan te komen in het hier en nu.

Voor extra comfort kun je een extra matje, kussen, deken meenemen.

PROGRAMMA:
* 14:45 tot 15:00 Inloop
* 15:00 tot 15:15 Thee & landen.
* 15:15 tot 16:15 Klankconcert
* 16:15 tot 16.30 Stilte en thee om terug te komen in het moment.

Vooraf kun je deelnemen aan de workshop samen klanken.
Kies je voor de combiticket dan ontvang je een leuke korting van 7,50!

Meer workshops

Ayurvedische ontgiftingsweek

Ayurvedische ontgiftingsweek

Vrijdag 5 juli - 12 juli Tijdsduur: 8 - 14 dagen. Wil jij reinigen, afvallen, meer energie ervaren en vitaler voelen. Of wil je rust en ontspanning ervaren om dichter bij jezelf te kunnen zijn. Dan...

Lees meer
Mantra – klanken zingen

Mantra – klanken zingen

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 13.00 tot 14.30 Meer vrijheid en ontspanning door zang en plezier. - Wil je graag zingen in groepsverband maar vind je het spannend om jezelf te laten horen? -...

Lees meer