____  Kundalini Yoga meditatie____

Reserveren

 ___ Breng je denken tot rust ___

Door kundalini yoga meditatie kun je gedachtes indammen of filteren. Het brengt je denken tot rust. Meditatie kun je opbouwen, door hier bijv. dagelijks even de tijd voor te nemen. Je zult ook merken dat je ademhaling rustiger wordt dit heeft effect of je lichaam en hoofd.

Het denken beïnvloed de ademhaling en het lichaam volgt het denken. Beheersing over je gedachtepatronen is dus een van de doelen van yoga. En zelfbeheersing begint bij de ademhaling. Veel mensen worden dik van teveel eten ze willen een dieet volgen, maar kunnen het niet volhouden omdat hun denken niet onder controle hebben. Hun geest is sterker en neemt de macht over.

Bij zitmeditaties is het belangrijk dat je jezelf als een rots vastzet op de grond en stevig zit zonder te bewegen, elke beweging zal je geest afleiden en zullen er weer gedachtes opkomen.

Voordelen van Yoga meditatie

Yoga Studio Adele Rosmalen - Nuland

Het brengt het denken tot rust

Yoga Studio Adele Rosmalen - Nuland

De ademhaling wordt rustiger

Yoga Studio Adele Rosmalen - Nuland

Je kunt het leven beter aan

Contact yoga studio Adele

Beheersing over gedachtenpatronen

Kundalini yoga meditatie

Zou Kundalini yoga ook iets voor jou kunnen zijn? Kom er snel achter en doe mee met een proefles.

Na enkele lessen merk je al effect

Kundalini Yoga helpt je om goed gecentreerd in je lichaam te zijn waardoor je goed in je eigen kracht kunt staan. Na een paar keer zal je al effect hebben. De kundalini energie is een vorm van energie die opgeslagen ligt in je bekkengebied. Het is een oneindige creatieve energie die spontaan vrij kan komen. Deze krachtige energie kan je bewustzijn veranderen en versterken. Het is een helend proces waar je in groeit en gaandeweg onder deskundige leiding mee leert om te gaan.