__   Workshops   __

Voor iedereen die interesse heeft

Ayurvedische ontgiftingsweek

Datum: 5 juli t/m 12 juli
Tijd: 8 - 14 dagen
Bedrag: € 165,00

meedoen met workshop - sessie

Vrijdag 5 juli – 12 juli Tijdsduur: 8 – 14 dagen.

Wil jij reinigen, afvallen, meer energie ervaren en vitaler voelen. Of wil je rust en ontspanning ervaren om dichter bij jezelf te kunnen zijn. Dan is deze reinigingsweek iets voor jou om te ervaren.

De ayurvedische ontgiftingsweek

We eten voornamelijk groene groentes, fruit en peulvruchten. Dit werkt ontgiftend en je verliest overtollig gewicht. Het dieet geeft je mentale rust, je voelt je rustiger en ontspannen met voldoende energie voor de dagelijkse bezigheden. Het brengt je spijsverteringssysteem en de overige systemen tot rust. Fysiek maar ook mentaal geeft het rust en ontspanning waardoor je bewustzijn versterkt. Een proces van loslaten van je dagelijkse eetgewoontes en energetische belasting om helderheid te ervaren. Waardoor je beter kunt gaan focussen op jouw doelen.

Je hebt minder last van drang om te gaan eten en zin in iets lekkers. Er zijn veel variatie mogelijkheden om smaakvol te eten. Je zult merken dat je spijsvertering tot rust komt, waardoor je beter en minder slaapt. Het verwijdert slijm uit je darmen, longen en alle bijholtes in je lichaam. Het werkt verlichtend op pijn in de spieren en gewrichten. De voeding in deze week is voornamelijk basisch er worden geen suikers bij gebruikt. De organen gaan beter functioneren, het werkt gunstig op de gal, lever en de darmen.

We beginnen met een afbouw en opbouwfase van 3 dagen voor en na deze week. Waarin we langzaam ons eetpatroon gaan aanpassen. Je krijgt 1 week van te voren alle info binnen zodat je op woensdag 3 april kunt beginnen met het afbouwen. Na deze week kun je vanaf zaterdag 13 april weer gaan opbouwen met het uitbreiden van je menu.

Je krijgt info en handige tips hoe je in combinatie met je gezin en je werk deze ayurvedische week kunt uitvoeren.

In deze week hebben we 4 bijeenkomsten waarin we samen komen in de Health studio. Bij deze bijeenkomsten staat een heerlijk gevarieerd en geïnspireerd diner klaar. Tijdens dit diner kunnen we ervaringen uitwisselen. De bijeenkomsten zijn fijn om elkaar te ondersteunen in deze week.

Bij aanvang van de bijeenkomst beginnen we met het diner. Na  de maaltijd doen we wat pilates of yogaoefeningen en sluiten we af met een diepe ontspanning en een meditatie. Dit helpt om het ontgiftingsproces te ondersteunen en om je mind te ondersteunen om de focus op je doel voor deze week helder te houden.

Na aanmelding krijg je 1 week van te voren de informatie met de recepten voor de eerste 3 dagen thuis en een boodschappenlijstje. In de info kun je lezen hoe het werkt, wat de voordelen zijn en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven, en eenvoudig kunt combineren met gezinsleden die hun gebruikelijke voedingspatroon aanhouden. Bij alle 4 de bijeenkomsten eten we samen, en kunnen we ervaringen uitwisselen. doen we reinigende yogaoefeningen, meditaties als ondersteuning om deze week vol te houden.

Datum en tijd bijeenkomsten:

Vrijdag                    5 juli                 18.00 tot 21.00
Zondag                   7 juli                 18.00 tot 21.00
Woensdag              10 juli               17.30 tot 20.15
Vrijdag                    12 juli               18.00 tot 21.00

 

Inbegrepen:

  • 4 bijeenkomsten inclusief met een gezamenlijke maaltijd die klaar wordt gemaakt.
  • Gewicht en lichaamssamenstelling meten inclusief je spier en vetpercentage voor en na de week.
  • Boodschappenlijstjes en dagelijkse gemakkelijke gevarieerde recepten;
  • Toegang tot alle yoga of pilateslessen van Healthstudio Adele van dinsdag 2 april t/m maandag 15 april.
  • Een gratis intakegesprek coaching sessie voor inzicht en begeleiding op het gebied van voeding, beweging of gedrag.

Meer workshops

Mantra – klanken zingen

Mantra – klanken zingen

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 13.00 tot 14.30 Meer vrijheid en ontspanning door zang en plezier. - Wil je graag zingen in groepsverband maar vind je het spannend om jezelf te laten horen? -...

Lees meer
Klankbeleving

Klankbeleving

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 15.00 tot 16.30 Altijd druk & moeite  met ontspannen. Tijdens deze klankbeleving neemt Dagmar je mee op een reis door verschillende klank landschappen waarin...

Lees meer