__   Workshops   __

Voor iedereen die interesse heeft

Mantra – klanken zingen

Datum: Zondag 1 sept. 2024
Tijd: 13.00 tot 14:30 uur
Bedrag: € 25,80

meedoen met workshop - sessie

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 13.00 tot 14.30

Meer vrijheid en ontspanning door zang en plezier.

– Wil je graag zingen in groepsverband maar vind je het spannend om jezelf te laten horen?
– Misschien herken je deze blokkade dan ook in je dagelijks leven?
– Samen zingen werkt verbindend en bevrijdend.

Dagmar zal de bijeenkomst begeleiden met o.a. oefeningen, mantra’s, sacred songs en intuïtief klanken. De stem wordt ondersteund met shruttibox, drum, ratels en gitaar.

GEZELLIG, SAMEN, VERBONDEN, KLANKEN

Vooraf maken we kort kennis en wordt er gestart met een meditatie of oefening om samen te zakken in het nu, onszelf te verbinden met je lijf, jezelf en de groep.

Vervolgens gaan we klanken en zingen. Er wordt gebruik gemaakt van makkelijke teksten en klanken die herhaald worden. Zo kom je als vanzelf in een meditatieve sfeer. Daarna doet de stilte haar werk en zal je opmerken dat je lijf zich heerlijk ontspant en vult met nieuwe energie. We ronden vervolgens af met een kop thee.

WAT MOET JE WETEN?

Je hoeft niet te kunnen zingen om deel te kunnen nemen. Ieder heeft zijn of haar eigen klank om in te brengen. Samen klanken werkt helend en verbindend. Neem deel en je zult merken dat jouw stem opgenomen wordt in het geheel van klank.

Voor een matje, deken en kussentje wordt gezorgd, evenals een kopje thee om het laatste kwartier weer aan te komen in het hier en nu.

Fijn om zelf een flesje water mee te nemen.

PROGRAMMA:

* 13:00 tot 13:15 inloop
* 13:15 tot 13:30 landen en warming up
* 13.30 tot 14.15 mantra, songs en intuïtief klanken
* 14.15 tot 14.30 afronden eventueel een kopje thee.

Wil je daarna heerlijk ontspannen? Dan kun je deelnemen aan een heerlijk klankconcert waarin je wordt meegenomen door diverse muziekinstrumenten gecombineerd met stemklank.

Kies je voor de combiticket dan ontvang je een leuke korting van 7,50!

Meer workshops

Ayurvedische ontgiftingsweek

Ayurvedische ontgiftingsweek

Vrijdag 5 juli - 12 juli Tijdsduur: 8 - 14 dagen. Wil jij reinigen, afvallen, meer energie ervaren en vitaler voelen. Of wil je rust en ontspanning ervaren om dichter bij jezelf te kunnen zijn. Dan...

Lees meer
Klankbeleving

Klankbeleving

Zondag 1 september 2024 Tijdsduur 15.00 tot 16.30 Altijd druk & moeite  met ontspannen. Tijdens deze klankbeleving neemt Dagmar je mee op een reis door verschillende klank landschappen waarin...

Lees meer